Vacatures:

Werken bij BIM4Buildings

Wij zijn opzoek naar mensen binnen het MEP vakgebied die een bovengemiddelde interesse in IT en databasis hebben.

Mocht je meer willen weten over onze dienst verlening dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons kantoor in Apeldoorn opnemen.

MODELLEUR

Onze modelleurs spelen een cruciale rol bij het op de juiste wijze opzetten van de modellen zodat ze voldoen aan de eisen gesteld in het excecution plan.​

BIM COORDINATOR

Onze BIM Coördinatoren kijken integraal naar BIM waarbij BIM meer is dan een 3D model. Zij organiseren binnen een project het op de juiste wijze ontsluiten van informatie maar ook het weergeven van de gevraagde informatie op een werktekening voor de uitvoering. Daarnaast communiceren ze op directe wijze de feiten en plannen samen met de opdrachtgever op basis hiervan de vervolg stappen zodat projecten binnen tijd en budget worden afgerond.

BIM Project Manager / Regisseur

Dit is iemand die met name kijkt naar de processen en de invulling daarvan binnen het project.​ Zij bepalen wat er opgeleverd dient te worden, hoe hier handjes en voetjes aan wordt gegeven en houden een helikopter view over de projecten. Directe manier van communiceren, denken in oplossingen, zich verstaanbaar kunnen maken in de Engelse taal in woord en geschrift. Mensen binnen de projecten intern en extern kunnen aansturen op basis van samenwerking en gebruik makend van de competenties van de mensen.

Wij zijn opzoek naar mensen die op positieve wijze bijdehand zijn. Zich niks aantrekken van heilige huisjes, zich niet thuis voelen in een hiërarchische omgeving en out-off-the-box kunnen en willen denken.

Mocht dit je interesse hebben gewekt neem dan contact op met ons kantoor in Apeldoorn  zodat we een afspraak kunnen inplannen om tijdens een kop koffie van gedachten te wisselen.